WS 2017- 1

A Movement Medicine egy mély és összetett, mégis végtelenül természetes módszer, amely mindannyiunk közös anyanyelvén, a mozgáson keresztül szólít meg. Táncos önismereti út, amely edzi a figyelmet és az érzékelést, éberebbé és elérhetőbbé tesz.

Legutóbbi műhelyünk volt 
ERŐ-FORRÁS

Áramlás és feltöltődés: ahol a lélek valódi otthonra talál

A Movement Medicine a tudatos extázis és az éber jelenlét gyakorlata. Egyfajta táncos meditáció azoknak, akik szeretnének belülről vezérelten élni, akik keresik a mélyebb kapcsolódást önmagukkal, saját kreativitásukkal, akik erősebb integritásra vágynak. Jöhetnek bármekkora hullámok az életben, ez a gyakorlás megtaníthat még könnyedebben meglovagolni azokat.

Ezen a Movemenet Medicine műhelyen mindannyian visszatalálhattunk ahhoz, amit a szívünk diktál, újra megerősítve a lélek burkát és a személyiség integritását. A tudatos tánc olyan biztonságos keretet, és hozzá olyan szabadságot teremtett, amelyben bátran szabadon engedhettük a megrekedt érzéseket és érzelmeket. Ebből merítkezve lehetett aztán sokkal szélesebbre húzni saját hatókörünke, egy tágasabb és rugalmasabb élet érdekében, amelyben a hirtelen változások már csak úgy hatnak ránk, mint ritmusváltások a zenében.

David Mooney-t és ezt a műhelyt azért hívtuk meg ide, hogy a közös munka teret nyisson az őszinte kedvességnek, hogy fokozatosan képesek legyünk elfogadni azt, akik vagyunk. Hogy a Bölcs Öreg együttérzésének mély gyökereiből táplálkozva indulhassunk el legbelső vágyaink beteljesítése felé. Átadva az életnek, amit kaptunk, és éberen járva tovább a saját utunkat.

eroforras-uj2jo

 

A műhelyt vezette: David Mooney, a School of Movement Medicine tanári karának tagja, végzett pszichoterapeuta. Írországban és Európa-szerte működő tanításában terápiás tudása és a sámánikus utak iránti szenvedélye ötvöződik.